Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 26 iunie 2023. Un robot îi ajută pe salvatorii montani la resuscitarea victimelor

Observator de bine, 26 iunie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 26.06.2023, 09:27

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 26 iunie 2023

1) David Popovici uimeşte din nou la Campionatul Internaţional din Italia, unde a câştigat două medalii de aur. La proba de 200 de metri, sportivul român a spulberat recordul competiţiei şi l-a întrecut cu mai bine de o secundă pe campionul olimpic.

2) Rezultate de excepţie pentru echipa României la Balcaniada de Fizică. Elevii au obţinut o medalie de aur, două de argint şi una de bronz.

3) Bucureştiul a făcut un salt spectaculos de 21 de locuri şi a intrat în top 100 cele mai bune oraşe de locuit. În fruntea clasamentului realizat de "The Economist" se află Viena şi Copenhaga.

4) Tehnologie de ultimă generație pentru echipele de intervenţie din Maramureș. Salvatorii montani au primit un robot în valoare de 14.000 de euro, care îi poate ajuta la resuscitarea victimelor.

5) Veste bună pentru șoferii din Bucureşti: Pasajul Berceni a fost deschis circulaţiei în weekend. Lucrările au costat 230 de milioane de lei şi au durat aproape trei ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 26 iunie 2023. Un robot îi ajută pe salvatorii montani la resuscitarea victimelor