Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 26 octombrie 2022. Orchestra Naţională de Jazz a Franţei revine în România după o pauză de 30 de ani

Observator de bine, 26 octombrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 26.10.2022, 17:31

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 26 octombrie

1) Raportul Comisiei Europene privind accesul României în spaţiul Schengen este unul foarte pozitiv. Experţii de la Bruxelles vor prezenta miercuri concluziile, care vor cântări semnificativ în cadrul procesului de aderare.

2) În curând, vom putea schimba furnizorul de energie în numai câteva ore, direct de pe telefon sau calculator. Autorităţile lansează o platformă care adună la un loc toate contractele de pe piaţă şi prezintă cele mai bune oferte.

3) Orchestra Naţională de Jazz a Franţei revine în România după o pauză de 30 de ani. Concertul extraordinar este programat marţi, 1 noiembrie, la Palatul Bragadiru din Bucureşti.

4) Muzeul Fotbalului din Bucureşti a fost inaugurat în prezenţa fostului mare internaţional Gheorghe Popescu. Pasionaţii pot admira piese cu o mare valoare istorică, precum mănuşile lui Helmuth Duckadam din finala Cupei Campionilor din 1986.

5) Şase elevi din Craiova, adepţi ai sporturilor extreme, au reuşit să obţină un record naţional la scufundări. Aceştia au petrecut patru ore sub apă, timp în care s-au apucat să joace şi şah.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 26 octombrie 2022. Orchestra Naţională de Jazz a Franţei revine în România după o pauză de 30 de ani