Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 26 octombrie 2023. Un american din Florida care şi-a pierdut broasca ţestoasă în 2020 a regăsit-o după trei ani

Observator de bine, 26 octombrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 26.10.2023, 15:21

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 26 octombrie 2023

1) Medalie de aur pentru România la Cupa Mondială de jiu-jitsu. Sportiva Ramona Lixandru a câştigat marele titlu la categoria minus 52 de kilograme, în cadrul competiţiei care s-a desfăşurat în Arabia Saudită.

2) România ar putea organiza din nou o finală de Europa League. Federaţia Română de Fotbal şi-a depus cadidatura pentru ca ultimul act al competiţiei să se joace la Bucureşti în 2026 sau 2027.

3) Lucrările de renovare la Cazinoul din Constanţa se apropie de final. După trei ani de muncă migăloasă, clădirea emblematică de la malul mării a căpătat o nouă înfăţişare şi va putea fi admirată anul viitor.

4) O comună din Mureş testează în premieră pentru România utilizarea unui amestec de hidrogen cu gaze naturale pentru consumatorii casnici. Experţii spun că noul combustibil este mai ieftin şi ajută semnificativ la reducerea poluării.

5) Poveste cu final fericit pentru un american din Florida, care şi-a pierdut broasca ţestoasă în 2020. Bărbatul a regăsit-o după trei ani de zile, timp în care animalul a parcurs doar 8 kilometri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 26 octombrie 2023. Un american din Florida care şi-a pierdut broasca ţestoasă în 2020 a regăsit-o după trei ani