Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 26 septembrie 2022. Un pompier din cadrul ISU Neamţ a devenit erou pentru vecinii săi

Observator de bine, 26 septembrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 26.09.2022, 14:48

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 26 septembrie

1) Medalie de aur pentru România la Campionatele Mondiale de Canotaj din Cehia. Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au terminat pe primul loc în proba de dublu vâsle feminin, după o cursă pe care au condus-o detaşat.

2) Un pompier din cadrul ISU Neamţ a devenit erou pentru vecinii săi. După ce i-a salvat dintr-un incendiu care le-a distrus casa, bărbatul le oferă acum şi găzduire în propria locuinţă.

3) Elevii de la mai multe școli din Constanța au inventat un robot ingenios care păzeşte locuinţa de hoţi. Funcționează pe bază de senzori, iar atunci când detectează pe cineva în încăpere, dă alarma proprietarului direct pe telefon.

4) Descoperire revoluţionară în Marea Britanie în lupta împotriva cancerului. Cercetătorii au găsit o terapie pe baza unui virus modificat, prin care au reuşit să trateze cu succes pacienţi cu o formă avansată a bolii.

5) Mai multe vedete ale muzicii şi sportului vin în ajutorul persoanelor afectate de războiul din Ucraina. Artiştii au donat obiecte sau piese de colecţie cu autograful lor, care au devenit premii la o loterie caritabilă a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 26 septembrie 2022. Un pompier din cadrul ISU Neamţ a devenit erou pentru vecinii săi