Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 27 aprilie 2023. Oraşul Iaşi va găzdui cea mai mare competiţie de gaming din Europa

Observator de bine, 27 aprilie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 27.04.2023, 15:50

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 27 aprilie 2023

1) Dacia Sandero a fost al doilea cel mai bine vândut autoturism în Europa în primele 3 luni ale acestui an. Modelul autohton este întrecut doar de Tesla, care a redus simţitor preţurile maşinilor la începutul anului.

2) Oraşul Iaşi va găzdui cea mai mare competiţie de gaming din Europa. Peste 700 de jucători profesionişti sunt aşteptaţi la campionatul care va fi organizat la finalul verii.

3) Cea mai veche clădire din Timişoara va fi renovată din temelii, cu bani europeni. Castelul Huniade a fost construit acum 700 de ani, pe vremea lui Carol Robert de Anjou.

4) Două românce au fost premiate de Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale, după ce au dus portul popular peste ocean. Iulia Ghenea şi Emilia Tudoran au cercetat istoria şi originile accesoriilor autentice româneşti, după care au pregătit reprezentaţii spectaculoase în Statele Unite.

5) Deşi trece printr-o perioadă dificilă, Bruce Willis are parte şi de clipe de bucurie. Actorul a devenit bunic, după ce fiica pe care o are cu Demi Moore a născut primul ei copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 aprilie 2023. Oraşul Iaşi va găzdui cea mai mare competiţie de gaming din Europa