Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 27 august 2021. Medalie de argint pentru ministrul Eduard Novak la Jocurile Paralimpice

Observator de bine, 27 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 28.08.2021, 02:56

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 27 august 2021

1) Ministrul Tineretului şi Sportului din România a câştigat medalia de argint la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Este a patra medalie olimpică din cariera lui Eduard Novak, după cele obţinute în 2008 şi 2016.

2) Veşti bune pentru persoanele care vor să-şi cumpere maşini la mâna a doua din străinătate. Baza de date din România va fi conectată la cea europeană, astfel că nu vor mai trebui să se teamă de păcăleli de genul kilometrajului dat înapoi.

3) Dacia a fost votată de britanici pe locul al doilea în topul celor mai de încredere branduri de maşini. 16.000 de şoferi au votat în cadrului sondajului, iar primul loc a fost ocupat de Lexus.

4) Cea mai mare corabie de lemn din lume a acostat în portul Stockholm şi se pregăteşte să plece într-o călătorie în jurul lumii. Fregata de 60 de metri este o replică a unui vas care s-a scufundat în largul Suediei, în urmă cu trei secole.

5) O italiancă de 49 de ani a lăsat moștenire unui spital o avere uriașă. Femeia a donat instituţiei medicale cinci case, mai multe terenuri şi toţi banii pe care îi avea în conturile bancare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 august 2021. Medalie de argint pentru ministrul Eduard Novak la Jocurile Paralimpice