Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 27 august 2024. De la anul vom scăpa de cozile de la înmatriculările auto

Observator de bine, 27 august, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 27.08.2024 , 14:39

Observator de bine, știrile zilei de 27 august 2024

1) România a obţinut patru medalii la Olimpiada Internaţională de Geografie din Irlanda. Elevii care ne-au reprezentat la competiţie sunt de la licee din Iaşi şi Craiova.

2) De la anul vom scăpa de cozile de la înmatriculările auto. Şoferii vor putea vinde sau cumpăra maşini second hand de acasă, iar plăcuţele cu numerele de înmatriculare vor sosi prin curier.

Vezi și

3) Constantin Popovici a obţinut medalia de argint la Montreal, în Seria Mondială Red Bull Cliff Diving. Anul trecut, competiţia a fost câştigată de român.

4) O nouă atracţie de pe Valea Lotrului îi fascinează pe turişti. Un antreprenor a creat un parc cu dinozauri animatronici şi personaje din Flinstones sau Transformers.

5) Pragul de impozitare a pensiilor va creşte de la 2.000 de lei la 3.000 de lei. Măsura care vizează trei milioane de români intră în vigoare de la 1 octombrie.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 august 2024. De la anul vom scăpa de cozile de la înmatriculările auto