Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 27 februarie 2023. Vis împlinit pentru David, puștiul de 10 ani care spera să mănânce o dată în viață pui la rotisor

Observator de bine, 27 februarie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu. 

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 27.02.2023, 08:46

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 27 februarie 2023

1) Medalie de aur pentru România la campionatele europene de scrimă pentru cadeţi. Ţara noastră a învins în finala Ungaria, scor 45 la 40.

2) După ani întregi de încercări, doi soţi din Buzau au reuşit să breveteze un produs unic în Europa. Este vorba de un tip de dulceaţă cu miere în loc de zahăr, pentru care primesc mii de comenzi pe lună.

3) Vis împlinit pentru David, puștiul de 10 ani care spera să mănânce o dată în viață pui la rotisor. După ce a trecut cu bine peste transplantul de ficat, Fundaţia Mereu Aproape i-a îndeplinit marea dorinţă.

4) Filmul "Între Revoluţii", realizat de Vlad Petri, a fost distins cu premiul Criticilor de Film la festivalul de la Berlin. Producţia a avut premiera mondială în cadrul secţiunii Forum.

5) Surpriză pentru marinarul care a supravieţuit 24 de zile pe mare doar cu ketchup. Compania producătoare a promis că îi va cumpăra o barcă nouă, de ultimă generaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 februarie 2023. Vis împlinit pentru David, puștiul de 10 ani care spera să mănânce o dată în viață pui la rotisor