Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 27 ianuarie 2023. Aeroportul din Cluj va fi primul din ţară cu un sistem de recunoaştere facială

Observator de bine, 27 ianuarie 2023, prezentat de Oana Ormenişan. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 27.01.2023, 10:39

Oana Ormenişan

Observator de bine, 26 ianuarie 2023

1) David Popovici şi Simona Radiş au fost desemnaţi sportivii anului 2022, în România. Premiul special al galei a mers la foştii antrenori Octavian Bellu şi Mariana Bitang.

2) Aeroportul din Cluj va fi primul din ţară cu un sistem de recunoaştere facială. Investiţia se ridică la 7 milioane de euro, iar banii provin din fonduri europene.

3) Târgu Mureş va beneficia de un nou institut al inimii. Peste 100 de milioane de euro au fost alocaţi pentru noul spital, care le va da o şansă la viaţă celor care suferă de boli cardiace.

4) Ghișeul.ro are de acum și o aplicație pentru smartphone-uri, care promite să îi scape de cozi. Astfel, utilizatorii au acces pe telefon la aproximativ 300 de taxe.

5) Elveţia donează României un miliard de lei. Banii vor fi folosiţi pentru reducerea disparităţilor economice şi sociale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 ianuarie 2023. Aeroportul din Cluj va fi primul din ţară cu un sistem de recunoaştere facială