Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 27 iulie 2022. Două medalii pentru România la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Observator de bine, 27 iulie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 27.07.2022, 17:19

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 27 iulie

1) România a cucerit primele două medalii la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Înotătoarea Aissia Prisecariu a luat argintul la proba de 200 de metri spate, în timp ce Ana Maria Vişan a terminat pe locul al treilea la proba de aruncare a discului.

2) Cinci români au ajuns eroi în Italia, după ce au salvat o femeie dintr-o maşină cuprinsă de flăcări. Tânăra a fost scoasă din autoturism în ultima clipă şi a povestit întreaga experienţă pentru presa din Peninsulă.

3) Arabia Saudită vrea să construiască un oraş ca în filmele SF, întins în linie dreaptă pe o distanţă de 170 de kilometri. Proiectul este estimat la 500 de miliarde de dolari şi ar urma să funcţioneze pe 100% energie regenerabilă.

4) Epava unei nave de acum 400 de ani a fost descoperită pe fundul unui râu din Germania. Experţii urmează să analizeze rămăşiţele pentru a afla noi informaţii preţioase despre cum se desfăşura comerţul în urmă cu patru secole.

5) Poliţia din Cehia îi vânează pe şoferii indisciplinaţi cu un Ferrari confiscat chiar de la infractori. Maşina poate atinge 326 de kilometri pe oră, astfel că oricine încalcă legea va fi prins şi tras la răspundere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 iulie 2022. Două medalii pentru România la Festivalul Olimpic al Tineretului European