Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 27 iulie 2023. Imagini virale cu un pompier român care salvează animalele din calea flăcărilor, în Grecia

Observator de bine, 27 iulie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 27.07.2023, 17:08

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 27 iulie 2023

1) Un pompier român trimis să stingă incendiile din Grecia a emoţionat întreaga lume. Bărbatul a fost fotografiat în timp ce salveaza mai multe animale din calea flăcărilor, iar imaginile au ajuns virale.

2) Operele lui Constantin Brâncuși ar putea ajunge în Patrimoniul UNESCO. O comisie de la Paris a venit la Târgu Jiu pentru a vedea sculpturile, iar în perioada următoare va lua o decizie în acest sens.

3) Elevii care au avut punctaj perfect la examenele naţionale vor fi premiaţi. Cei de clasa a opta vor primi 2.000 de lei, iar cei care au avut media 10 la BAC vor lua 5.000 de lei.

4) Un student cu dizabilităţi din Deva a reuşit să termine Dreptul cu nota 10. Băiatul nu îşi poate folosi mâinile şi picioarele, însă mama sa i-a fost mereu alături pe timpul facultăţii şi i-a scris după dictare toate proiectele.

5) "The Rock" vine în ajutorul colegilor de la Hollywood, aflaţi în grevă din cauza condiţiilor de muncă. Starul american a donat un milion de euro fundaţiei care sprijină actorii cu probleme financiare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 iulie 2023. Imagini virale cu un pompier român care salvează animalele din calea flăcărilor, în Grecia