Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 27 iunie 2023. O bucureşteancă de 40 de ani a câştigat cel mai mare premiu din istoria LOTO

Observator de bine, 27 iunie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 27.06.2023, 09:50

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 27 iunie 2023

1) O bucureşteancă de 40 de ani a câştigat cel mai mare premiu din istoria LOTO, de 10 milioane de euro. Femeia a jucat trei variante, pentru care a plătit 470 de lei.

2) Pita de Pecica a devenit produs recunoscut şi protejat la nivel european. În Arad, unde reţeta şi modul de preparare se păstrează de zeci de ani, vestea i-a făcut să plângă de bucurie pe producători.

3) Regele Charles al III-lea şi-a lansat un canal de YouTube, dedicat protejării mediului înconjurător. Printre vedetele de la Hollywood care s-au alăturat iniţiativei se numără Idris Elba şi Woody Harrelson.

4) Vine ajutorul promis de Uniunea Europeană statelor afectate de importurile de cereale ucrainene. Este vorba de un sprijin de 100 de milioane de euro pentru cinci ţări, dintre care România va primi mai mult de un sfert.

5) Momente emoţionante pentru Elton John, care a urcat pe scenă pentru ultima dată, în Marea Britanie. După o carieră de peste 5 decenii, legendarul cântăreţ a fost aclamat de zeci de mii de fani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 iunie 2023. O bucureşteancă de 40 de ani a câştigat cel mai mare premiu din istoria LOTO