Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 27 martie 2023. România va avea două echipe în sferturile de finală ale Champions League, la handbal

Observator de bine, 27 martie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 27.03.2023, 09:38

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 27 martie 2023

1) România va avea două echipe în sferturile de finală ale Champions League, la handbal. Rapid a întors dramatic meciul cu Krim, la Bucureşti, şi le-a eliminat pe slovene cu un gol înscris cu câteva secunde înainte de final.

2) Brandul Iaşiului, lansat în urmă cu un an, a fost medaliat cu aur la un concurs organizat la Londra. Conceptul a fost apreciat de juriu în mod deosebit pentru versatilitatea sa.

3) Agenţia de rating Fitch a revizuit perspectiva de ţară a României de la negativ, la stabil. Este prima modificare în sens pozitiv pentru ţara noastră în ultimii trei ani.

4) Un bărbat din Buzău are o colecţie unică în lume, de peste 5.500 de ceasuri. Acesta spune că a moştenit pasiunea de la tatăl său şi ca acum plănuieşte să deschidă un muzeu.

5) Prima maşină care a fost înscrisă la cursele NASCAR va fi licitată, săptămâna aceasta, la Bucureşti. Modelul Hudson Hornet este considerat un exemplar de lux şi valorează aproape 100.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 martie 2023. România va avea două echipe în sferturile de finală ale Champions League, la handbal