Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 27 noiembrie 2023. Un român a dezvoltat medicamentul care luptă eficient cu boala Parkinson

Observator de bine, 27 noiembrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 27.11.2023, 19:21

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 27 noiembrie 2023

1) Un român a făcut o descoperire epocală. Gabriel Balmuş, cercetător la Cambridge, a dezvoltat împreună cu echipa sa medicamentul care luptă eficient cu boala Parkinson.

2) După o lună şi jumătate de război, zeci de prizonieri ai grupării Hamas au fost eliberaţi. Printre ei se numără şi Emily, fetiţa de 9 ani despre care tatăl său fusese informat iniţial că era moartă.

3) Trei pui de pisică au fost salvaţi de pompierii din Drobeta Turnu Severin de sub capota unei maşini. La finalul intervenţiei, animalele au fost luate în grijă de o femeie, care le-a oferit un cămin călduros.

4) Un brazilian este răsplătit de irlandezi, după ce l-a oprit pe teroristul care a atacat patru oameni în Dublin. 30.000 de oameni i-au donat bani, iar până acum s-au strâns 320.000 de euro

5) A câştigat 36 de milioane de dolari, însă nu a uitat de unde a plecat. Un bărbat din Canada care a dat lovitura la loto şi-a uimit colegii livratori, după ce s-a întors la serviciu chiar de-a doua zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 noiembrie 2023. Un român a dezvoltat medicamentul care luptă eficient cu boala Parkinson