Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 27 octombrie 2021. Emma Răducanu a câştigat primul meci după US Open, la Cluj

Observator de bine, 27 octombrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 27.10.2021 , 20:53

Greta Gavrilă Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 27 octombrie 2021

1) Plafonarea prețurilor la energie și gaze a fost votată în Parlament. Potrivit legii, românii nu vor plăti facturi mai mari decât cele din decembrie anul trecut.

Articolul continuă după reclamă

2) Emma Răducanu a câştigat primul meci după US Open, la turneul Transyilvania Open de la Cluj. Sportiva de origine română va evolua în optimile competiţiei cu Ana Bogdan.

3) Surpriză uriaşă pentru angajaţii unei companii care produce lenjerie intimă. Fiecare a primit un bonus de 10.000 de dolari, după ce firma a semnat un contract de 1,2 miliarde de dolari.

4) Primul timbru din lume, numit The Penny Black, va fi scos la licitaţie. Experţii se aşteaptă să strângă între 4 şi 7 milioane de euro.

5) Astăzi a avut loc o nouă ediţie a concursului de alergat pe scările clădirii Empire State Building. Câştigătorul a urcat cele 86 de etaje în mai puţin de 11 minute şi poate alege o fundaţie caritabilă care să primească premiul de 100.000 de dolari.

Greta Gavrilă Like
Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 octombrie 2021. Emma Răducanu a câştigat primul meci după US Open, la Cluj