Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 27 octombrie 2022. Un drum din Timiş a fost reabilitat în premieră pentru România cu lignină

Observator de bine, 27 octombrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 27.10.2022, 17:05

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 27 octombrie

1) În doi ani şi jumătate, un spital din Timişoara s-a transformat dintr-o ruină într-unul dintre cele mai moderne din ţară. Sălile au fost renovate cu bani europeni, iar în ele au fost instalate cele mai noi aparate disponibile pe piaţă.

2) Un drum din Timiş a fost reabilitat în premieră pentru România cu lignină. Materialul este unul ecologic şi a fost testat cu succes pe şoselele din Norvegia.

3) Cetatea dacică de la Sarmisegetuza va fi restaurată cu fonduri PNRR. Investițiile includ atât lucrări de conservare, cât și crearea unor noi spații expoziționale pentru punerea în valoare a sitului.

4) Bujorul a devenit oficial emblema României, la 9 ani de la propunerea iniţială. Floarea este considerată un simbol al sănătăţii, prosperităţii şi chiar al dragostei.

5) Scriitorul american George RR Martin vine cu veşti bune pentru fanii Game of Thrones. Cea de-a şasea carte din serie este gata în proporţie de trei sferturi şi va fi mai mare decât oricare dintre volumele anterioare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 octombrie 2022. Un drum din Timiş a fost reabilitat în premieră pentru România cu lignină