Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 27 octombrie 2023. O româncă se luptă pentru primăria oraşului Las Vegas

Observator de bine, 27 octombrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 27.10.2023, 15:43

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 27 octombrie 2023

1) Pasionată de port popular şi tradiţii vechi, o familie din Suceava și-a transformat gospodăria într-un veritabil muzeu în aer liber. Peste 2.000 de obiecte vechi aşteaptă să fie admirate aici.

2) O româncă se luptă pentru primăria oraşului Las Vegas. Născută în 1978 în Timişoara, Irina Hansen a emigrat în Statele Unite pe vremea comunismului, iar acum se proclamă ca fiind conservatoare.

3) O schelă metalică cu peste 1.300 de plante este cel mai vizitat loc din Timişoara, Capitala Europeană a Culturii. "Pepiniera" din centrul oraşului a primit distincţii internaţionale, iar acum şi alte ţări vor să preia modelul.

4) De acum este dovedit ştiinţific: animalele de companie ne pot prelungi viaţa. Cercetătorii au concluzionat că persoanele care au un câine sau o pisică sunt mai fericiţi şi pot fi scutiţi de boli.

5) Mâine seară vom fi martorii unei eclipse parţiale de Lună. Fenomenul va începe de la ora 21, iar maximul va fi atins două ore mai târziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 octombrie 2023. O româncă se luptă pentru primăria oraşului Las Vegas