Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 27 septembrie 2022. Momente emoţionante pentru 5.000 de elevi de gimnaziu fără posibilităţi

Observator de bine, 27 septembrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 27.09.2022, 17:22

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 27 septembrie

1) Fondul Monetar Internațional a revizuit în sus prognoza de creștere economică a României pentru 2022, la 4,8%. Estimarile sunt duble faţă de cele din luna aprilie, când experţii apreciau o creştere de numai 2,2%.

2) Momente emoţionante pentru 5.000 de elevi de gimnaziu fără posibilităţi. Cu toţii au primit ghiozdane complet echipate cu rechizite pentru noul an şcolar, în cadrul proiectului "Educaţie pentru România".

3) Spectacol de lumină în Parcul Central din Târgu Jiu. Poarta Sărutului şi Masa Tăcerii au fost puse în evidenţă de zeci de cercetaşi, care au confecţionat 5.000 de cutii de origami şi au aprins lumânări în ele.

4) O şcoală din Suceava a rezolvat problema facturilor de la iarnă după ce a accesat fonduri europene pentru modernizare. Proiectul prin care a fost izolată clădirea şi s-au montat panouri fotovoltaice a costat 4 milioane de lei.

5) Planeta Jupiter s-a aflat luni la cea mai mică distanță de Pământ din ultimii 59 de ani. Pasionaţii de astronomie au putut să o analizeze şi să îi observe inelele cu un binoclu sau cu un telescop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 septembrie 2022. Momente emoţionante pentru 5.000 de elevi de gimnaziu fără posibilităţi