Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 27 septembrie 2023. România primeşte sprijin din partea Italiei pentru aderarea la spaţiul Schengen

Observator de bine, 27 septembrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 27.09.2023, 14:33

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 27 septembrie 2023

1) Lucrările lui Pablo Picasso sunt expuse în premieră în România. Expoziţia poate fi văzută la Muzeul de Artă Recentă din Bucureşti, până în luna ianuarie.

2) România primeşte sprijin din partea Italiei pentru aderarea la spaţiul Schengen. "Nu doar că aşteptaţi această decizie, ci o şi meritaţi", ne-a transmis preşedinta Parlamentului European Roberta Metsola.

3) Au fost tipărite tichetele cu ajutoare pentru cei cu venituri sub 3.000 de lei. Banii vor ajunge la beneficiari în prima jumătate a lunii octombrie.

4) Vremuri noi pentru unul dintre cele mai vechi poduri pietonale din Oradea. Construcţia devenită celebră graţie serialului Pistruiatul a fost modernizată şi are inclusiv un sistem anti-alunecare pentru trecători.

5) 2 milioane de români vor primi pensii mai mari din 2024. Potrivit noii legi, cei cu venituri mai mici vor avea parte de majorări de 20%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 septembrie 2023. România primeşte sprijin din partea Italiei pentru aderarea la spaţiul Schengen