Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 27 septembrie 2024. Cercetători din Cluj au dezvoltat o metodă revoluționară de înţelegere a activităţii creierului

Observator de bine, 27 septembrie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 27.09.2024 , 16:17

Observator de bine, știrile zilei de 27 septembrie 2024

1) Filmul "Anul Nou care n-a fost" a ajuns în selecţia pentru nominalizările la European Film Awards. Pelicula a fost premiată recent la Festivalul de la Veneţia

2) Plaja Constanței a fost desemnată a zecea cea mai relaxantă din Europa. Studiul a fost realizat pe baza recenziilor lăsate de turiştii din toată lumea..

Vezi și

3) Cercetători din Cluj au dezvoltat o metodă revoluționară de înţelegere a activităţii creierului. Noua tehnică poate fi utilizată la studierea autismului, a depresiei şi chiar a alcoolismului.

4) Debut perfect pentru FCSB în Grupele Europa League. Roş-Albaştrii sunt pe locul 2 în grupă după prima etapă, în urma victoriei cu 4 la 1 împotriva letonilor de la RFS.

5) Johnny Depp le-a făcut o surpriză uriaşă copiilor aflaţi într-un spital din Spania. Îmbrăcat în costumul piratului Jack Sparrow, actorul a stat la poze cu micuţii şi i-a încurajat.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 27 septembrie 2024. Cercetători din Cluj au dezvoltat o metodă revoluționară de înţelegere a activităţii creierului