Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 28 august 2023. Mobilizare extraordinară la centrele de donat sânge, după explozia din Crevedia

Observator de bine, 28 august 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 28.08.2023, 17:15

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 28 august 2023

1) Mobilizare extraordinară la centrele de donat sânge, după explozia din Crevedia. Sute de persoane au stat la cozi, pe caniculă, pentru a ajuta victimele tragediei.

2) Cătălin Chirilă a terminat Campionatul Mondial de kaiac-canoe cu două medalii, una de aur şi una de argint. Pe lângă această performanţă, sportivul şi-a asigurat calificarea şi la Jocurile Olimpice de la Paris.

3) Un român se numără printre prefinaliştii concursului Mister Italia. Vasile Ionel Timiș, în vârstă de 24 de ani, spune că visează să câştige marele premiu şi să înceapă o carieră în televiziune.

4) NASA a demarat proiectul prin care vrea să transporte pasageri de la New York la Londra în mai puţin de două ore. Agenţia spaţială va lucra cu Boeing pentru a construi avioane capabile să atingă 5.000 de kilometri pe oră.

5) Luna septembrie aduce bilete de avion considerabil mai ieftine faţă de cele din august. Pentru cei care vor să viziteze Belgia şi Danemarca, preţurile scad cu aproape 40%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 august 2023. Mobilizare extraordinară la centrele de donat sânge, după explozia din Crevedia