Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 28 august 2024. Gabriela Ruse s-a calificat în turul al doilea la US Open şi este aproape de top 100 mondial

Observator de bine, 28 august, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 28.08.2024 , 15:12

Observator de bine, știrile zilei de 28 august 2024

1) Gabriela Ruse s-a calificat în turul al doilea la US Open şi este aproape de top 100 mondial. Sportiva noastră şi-a învins adversara din Austria în două seturi.

2) O bijuterie arhitecturală din Bistriţa își va recăpăta frumusețea de altădată. Castelul Teleki va fi restaurat printr-o investiţie de 51 de milioane de lei.

Vezi și

3) Prima maternitate de stat construită în Banat în ultimii 50 de ani a fost inaugurată. Noua unitate medicală are dotări la standardele europene.

4) Intervenţie chirurgicală rară la Alba Iulia. Medicii i-au salvat viaţa unei paciente de 60 de ani, după ce i-au extirpat o tumoare de 15 kilograme.

5) Astăzi se dă startul celei de-a 81-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Cel mai aşteptat moment va fi premiera producţiei "Joker", partea a doua, cu Joaquin Phoenix în rol principal.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 august 2024. Gabriela Ruse s-a calificat în turul al doilea la US Open şi este aproape de top 100 mondial