Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 28 februarie 2023. Un român a câştigat premiul de 4 milioane de euro la Joker

Observator de bine, 28 februarie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu. 

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 28.02.2023 , 14:57

Observator de bine, știrile zilei de 28 februarie 2023

1) Un român a câştigat premiul de 4 milioane de euro la Joker. Biletul norocos a costat numai 51 de lei şi a fost cumpărat de la o agenţie din Galaţi.

2) Veşti bune pentru peste 1 milion de români. De la 1 martie vor creşte indemnizațiile de șomaj şi pentru creșterea copilului, dar și ajutorul social.

Vezi și

3) Vânzări de bilete record pentru ediţia din acest an a Festivalului George Enescu. 4.000 de tichete s-au epuizat în doar 25 de minute, iar 9 concerte sunt deja sold-out.

4) România trimite ajutoare Siriei, ţară grav afectată de cutremurul de la începutul lunii. O aeronavă a Forţelor Aeriene Române a transportat medicamente şi produse medicale destinate persoanelor rănite în urma seismului.

5) Într-un fenomen rar, Aurora Boreală şi-a făcut "apariţia" în mai multe zone din Marea Britanie. De obicei, spectacolul poate fi admirat doar în regiunile din jurul Arcticii și Antarcticii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 februarie 2023. Un român a câştigat premiul de 4 milioane de euro la Joker