Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Observator de bine, 28 februarie 2023. Un român a câştigat premiul de 4 milioane de euro la Joker

Observator de bine, 28 februarie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu. 

De Ioana Scărlătescu la 28.02.2023, 14:57
Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 28 februarie 2023

1) Un român a câştigat premiul de 4 milioane de euro la Joker. Biletul norocos a costat numai 51 de lei şi a fost cumpărat de la o agenţie din Galaţi.

2) Veşti bune pentru peste 1 milion de români. De la 1 martie vor creşte indemnizațiile de șomaj şi pentru creșterea copilului, dar și ajutorul social.

3) Vânzări de bilete record pentru ediţia din acest an a Festivalului George Enescu. 4.000 de tichete s-au epuizat în doar 25 de minute, iar 9 concerte sunt deja sold-out.

4) România trimite ajutoare Siriei, ţară grav afectată de cutremurul de la începutul lunii. O aeronavă a Forţelor Aeriene Române a transportat medicamente şi produse medicale destinate persoanelor rănite în urma seismului.

5) Într-un fenomen rar, Aurora Boreală şi-a făcut "apariţia" în mai multe zone din Marea Britanie. De obicei, spectacolul poate fi admirat doar în regiunile din jurul Arcticii și Antarcticii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 februarie 2023. Un român a câştigat premiul de 4 milioane de euro la Joker