Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 28 februarie 2023. Un român a câştigat premiul de 4 milioane de euro la Joker

Observator de bine, 28 februarie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu. 

de Ioana Scărlătescu

la 28.02.2023 , 14:57

Observator de bine, știrile zilei de 28 februarie 2023

1) Un român a câştigat premiul de 4 milioane de euro la Joker. Biletul norocos a costat numai 51 de lei şi a fost cumpărat de la o agenţie din Galaţi.

2) Veşti bune pentru peste 1 milion de români. De la 1 martie vor creşte indemnizațiile de șomaj şi pentru creșterea copilului, dar și ajutorul social.

Vezi și

3) Vânzări de bilete record pentru ediţia din acest an a Festivalului George Enescu. 4.000 de tichete s-au epuizat în doar 25 de minute, iar 9 concerte sunt deja sold-out.

4) România trimite ajutoare Siriei, ţară grav afectată de cutremurul de la începutul lunii. O aeronavă a Forţelor Aeriene Române a transportat medicamente şi produse medicale destinate persoanelor rănite în urma seismului.

5) Într-un fenomen rar, Aurora Boreală şi-a făcut "apariţia" în mai multe zone din Marea Britanie. De obicei, spectacolul poate fi admirat doar în regiunile din jurul Arcticii și Antarcticii.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 februarie 2023. Un român a câştigat premiul de 4 milioane de euro la Joker