Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 28 iunie 2021. Roboţi de dezinfecţie donaţi României; poliţistul erou, premiat

Observator de bine, 28 iunie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 29.06.2021, 15:52

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 28 iunie 2021

1) Comisia Europeană donează roboţi de dezinfecţie spitalelor din România, pentru a stopa răspândirea virusului SARS-CoV-2. În doar 15 minute, un robot poate steriliza un întreg salon, fără vreun risc pentru personalul medical.

2) Poliţistul local care a salvat-o de la înec pe femeia care plonjase cu maşina într-un lac din Iaşi va fi premiat. Un dealer local a transmis că îi va oferi agentului suma de 1.000 de euro.

3) Ultimul detaşament de militari români din Afganistan s-a întors acasă. Cei 140 de soldaţi, cunoscuţi drept "Jderii", au fost întâmpinaţi de ministrul Apărării, care le-a mulţumit pentru sacrificiile făcute.

4) România este pe cale să devină a doua ţară din Uniunea Europeană care are propriul satelit. În august, ţara noastră va lansa o rachetă ecologică, de pe o navă militară din Marea Neagră.

5) Persoanele care se vaccinează anti-covid în Grecia vor primi vouchere de 150 de euro. Bonusul va putea fi folosit pentru activităţi turistice sau evenimente culturale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 iunie 2021. Roboţi de dezinfecţie donaţi României; poliţistul erou, premiat