Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 28 iunie 2023. O româncă va experimenta viaţa pe Marte

Observator de bine, 28 iunie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 28.06.2023, 11:20

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 28 iunie 2023

1) O companie uriaşă din Belgia anunţă că va investi aproape un miliard şi jumătate de euro în Galaţi. Aici va fi construită o fabrică de baterii pentru maşini electrice, care va genera 8.000 de locuri de muncă.

2) Bernadette Szocs a devenit campioană europeană la tenis de masă, după o revenire de excepţie în finală. Sportiva a fost condusă cu trei la unu la seturi, însă s-a impus în final cu patru la trei.

3) Începând de duminică, o româncă va experimenta viaţa pe Marte. Anca Şelariu a fost aleasă printre cele patru persoane care vor trăi timp de un an într-un habitat ce simulează condiţiile de pe planeta roşie.

4) Fermierii din Gorj se laudă cu un soi de roşii gigant, care le aduce profituri considerabile. O singură tomată poate cântări peste un kilogram, de 10 ori mai mult decât una normală.

5) Statul va deconta noi tratamente medicale pentru bolnavii de cancer, de la 1 iulie. Printre acestea se numără radioterapii şi ecografii, dar şi masaje sau kinetoterapie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 iunie 2023. O româncă va experimenta viaţa pe Marte