Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 28 mai 2024. Transalpina s-ar putea redeschide din acest weekend

Observator de bine, 28 mai, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 28.05.2024 , 18:35

Observator de bine, știrile zilei de 28 mai 2024

1) Momente emoţionante pentru Amalia Lică, sportiva care a câştigat patru medalii de aur la Campionatele Europene de gimnastică ritmică. Colegii de şcoală i-au făcut o surpriză şi au venit să o întâmpine la sosirea în ţară.

2) Veşti bune pentru pasionaţii de munte. Din acest weekend, sunt şanse mari să se redeschidă circulaţia pe Transalpina, cel mai înalt drum din România.

Vezi și

3) Ocazie unică pentru fanii filmului Singur Acasă. Faimoasa locuinţa a lui Kevin a fost scoasă la vânzare, însă preţul este unul piperat: 5 milioane de dolari.

4) O companie de gaming din Germania stabileşte un nou standard în ceea ce priveşte tratarea angajaţilor. Aceştia au primit bonusuri de 43.000 de euro fiecare, după ce au contribuit la un profit anual record.

5) Peste un milion de oameni au participat anul acesta la Romanian Creative Week. Festivalul de la Iaşi, dedicat modei si artei contemporane, a durat 12 zile.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 mai 2024. Transalpina s-ar putea redeschide din acest weekend