Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 28 martie 2023. Preşedintele Consiliului European a venit în vizită la Bucureşti şi a făcut apel pentru admiterea ţării noastre în Schengen

Observator de bine, 28 martie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 28.03.2023, 16:27

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 28 martie 2023

1) Preşedintele Consiliului European a venit în vizită la Bucureşti şi a făcut apel pentru admiterea ţării noastre în Schengen. Charles Michel s-a declarat "convins" că o astfel de măsură ar face graniţele mai sigure.

2) 150 de motociclişti s-au mobilizat pentru a dona sânge, în Piteşti. De asemenea, aceştia au promis că vor folosi tichetele de masă primite pentru a cumpăra alimente persoanelor sărmane.

3) Palatul de vară Brukenthal din Avrig a fost inclus pe Ruta Culturală a Cafenelelor Istorice. Programul a fost lansat de Consiliul Europei şi presupune promovarea localurilor pe site-ul instituţiei.

4) Un sport considerat nobil prinde din ce în ce mai mult la români: echitaţia. Mai mulţi proprietari au investit milioane de euro pentru a-şi transforma centrele în adevărate complexuri turistice.

5) O companie din India a lansat cea mai lungă călătorie cu autocarul din lume. Timp de 56 de zile, pasagerii vor parcurge 24.000 de kilometri şi pot vizita 22 de ţări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 martie 2023. Preşedintele Consiliului European a venit în vizită la Bucureşti şi a făcut apel pentru admiterea ţării noastre în Schengen