Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 28 noiembrie 2022. Un bărbat a fost salvat de la moarte în ultima clipă, la metroul din New York

Observator de bine, 28 noiembrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 28.11.2022, 16:02

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 28 noiembrie

1) La începutul anului viitor, vom fi cu ochii pe un tânăr din Valea Jiului. Adrian Ahriţculesei şi-a propus să fie primul alpinist din România care urcă pe cei mai înalţi şapte vulcani ai lumii.

2) De luni, România devine creierul Alianţei Nord Atlantice timp de trei zile. 75 de lideri politici din 25 de ţări, experţi şi analişti renumiţi vin la Bucureşti, la unul dintre cele mai importante evenimente NATO din ultimii ani.

3) Actorii din cel mai în vogă serial Netflix, Wednesday, au povestit experienţele de la filmările din România, într-un interviu pentru Observator. Celebra Catherine Zeta Jones a mărturisit chiar că a rămas fascinată de peisajele din ţara noastră.

4) Un bărbat a fost salvat de la moarte în ultima clipă, la metroul din New York. Doi poliţişti şi un călător au sărit pe şine şi au reuşit să îl aducă în siguranţă pe peron.

5) Soluţie inedită găsită de autorităţile din San Francisco pentru pasagerii stresaţi din cauza zborului. Cât timp aşteaptă avionul, aceştia pot face terapie cu un grup de animale, printre care se numără mai mulţi câini şi un iepure.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 noiembrie 2022. Un bărbat a fost salvat de la moarte în ultima clipă, la metroul din New York