Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 28 noiembrie 2023. România se întoarce cu trei medalii de la Europenele de box sub 22 de ani

Observator de bine, 28 noiembrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 29.11.2023, 07:19

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 28 noiembrie 2023

1) România se întoarce cu trei medalii de la Europenele de box sub 22 de ani. Pugilista Loredana Marin a obţinut cea mai bună performanţă: locul 2 la categoria 60 de kilograme.

2) Fermierii români s-au adaptat schimbărilor meteo şi cultivă acum fructe exotice, precum kiwi sau banane. Experţii spun că s-au aclimatizat perfect şi nu au dăunători.

3) Paradă plină de premiere anul acesta de Ziua Naţională. Dacă vremea va fi favorabila, la Arcul de Triumf vom putea admira noile elicoptere Black Hawk şi avioanele de luptă fără pilot.

4) Veşti bune pentru toţi românii înainte de iarnă. Facturile la gaze sunt mai mici decât cele de anul trecut şi cel mai probabil vor rămâne aşa în următoarele luni.

5) Gropile din asfalt vor fi reparate de roboţi în Marea Britanie. Cercetătorii au creat vehicului dotat cu inteligenţă artificială, care va avea grijă să menţină străzile uniforme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 noiembrie 2023. România se întoarce cu trei medalii de la Europenele de box sub 22 de ani