Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 28 octombrie 2022. Peste 20.000 de elevi vor beneficia în acest an şcolar de bursa ”Bani de liceu”

Observator de bine, 28 octombrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 28.10.2022, 14:34

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 28 octombrie

1) Opt copii cu malformaţii cardiace au fost trataţi la Bucureşti de o echipă de specialişti din ţară şi din străinătate. Micuţii aveau nevoie urgentă de o intervenţie la inimă, fără de care viaţa lor nu ar fi fost uşoară.

2) Testare gratuită în Timişoara pentru depistarea apneei, boală care afectează somnul. Potrivit ultimelor date, peste 25% dintre şoferii profesionişti au această afecţiune, care poate avea urmări grave.

3) Peste 20.000 de elevi vor beneficia în acest an şcolar de bursa ”Bani de liceu”. Tinerii vor primi 250 de lei pe lună pentru a-şi putea continua sau finaliza studiile.

4) Descoperiri uimitoare ale cercetătorilor în ceea ce priveşte tratarea cancerului. Un studiu internaţional arată că veninul unei specii de caracatiţă din Australia încetineşte semnificativ evoluţia bolii.

5) Rihanna va scoate o piesă nouă după aproape şase ani de pauză. Melodia se numeşte "Lift Me Up" şi va fi pe coloana sonoră a filmului Pantera Neagră 2.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 octombrie 2022. Peste 20.000 de elevi vor beneficia în acest an şcolar de bursa ”Bani de liceu”