Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 28 septembrie 2023. Un jandarm din Teleorman pasionat de arheologie a găsit o suliţă veche de 3.700 de ani, pe un câmp

Observator de bine, 28 septembrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 28.09.2023, 14:55

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 28 septembrie 2023

1) Plafonarea adaosului comercial la alimente a fost prelungită până la finalul anului. Astfel, 14 categorii de produse vor avea în continuare preţuri mai mici.

2) La Timişoara se formează următoarea generaţie de criminalişti din România. Un program de studii de licenţă, unic în România, a început la Universitatea de Vest din oraș, iar toate locurile au fost ocupate rapid.

3) Un jandarm din Teleorman pasionat de arheologie a găsit o suliţă veche de 3.700 de ani, pe un câmp. Artefactul a fost predat muzeului din judeţ pentru a putea fi admirat de vizitatori.

4) Maramureşul reuşeşte să atragă tot mai mulţi turişti cu splendori ale naturii unice. Un astfel de exemplu este Lacul Albastru, singurul din lume care îşi schimbă culoarea în funcţie de anotimp.

5) Supermodelele anilor '90 fac ravagii cu cea mai recentă şedinţă foto. Naomi Campbell, Cindy Crawford și Claudia Schiffer şi-au "unit forţele" pentru a recrea o copertă istorică a revistei Vogue.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 septembrie 2023. Un jandarm din Teleorman pasionat de arheologie a găsit o suliţă veche de 3.700 de ani, pe un câmp