Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 28 septembrie. O aplicaţie dezvoltată în România vrea să devină alternativa la WhatsApp

Observator de bine, 28 septembrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 28.09.2022, 19:24

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 28 septembrie

1) Gigantul american Booking.com a anunţat că vine în România şi va investi 100 de milioane de euro. Până în 2027, compania plănuieşte să creeze aici peste 500 de locuri de muncă.

2) O aplicaţie dezvoltată în România vrea să devină alternativa la WhatsApp. Wispr este prima platformă pentru comunicare criptată din ţara noastră şi a ajuns să fie folosită şi de staruri de la Hollywood.

3) Povestea de viaţă a compozitorului George Enescu va fi ecranizată. Regizorul Toma Enache plănuieşte să îi aducă un omagiu uneia dintre cele mai mari personalităţi din istoria României.

4) Un român a doborât recordul mondial pentru cel mai lung concert de pian din lume. Artistul s-a aşezat la instrument luni la ora 10 şi a terminat concertul după 130 de ore, în ziua de duminică.

5) Un cal care a căzut într-un puț adânc de 4 metri a fost salvat de pompierii din Vaslui. Intervenţia a durat 2 ore, iar în final animalul s-a întors alături de proprietar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 septembrie. O aplicaţie dezvoltată în România vrea să devină alternativa la WhatsApp