Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 29 august 2024. Gabriela Ruse s-a calificat în turul al treilea la US Open

Observator de bine, 29 august, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 29.08.2024 , 14:28

Observator de bine, știrile zilei de 29 august 2024

1) Gabriela Ruse a reuşit una din surprizele anului în tenis. Sportiva s-a calificat în turul al treilea la US Open, după ce a eliminat o adversară de pe locul 8 mondial.

2) Începe construcţia unei noi autostrăzi în România. A fost aprobată învestiţia pentru drumul Timişoara - Moraviţa, care va avea 73 de kilometri.

Vezi și

3) O nouă sesiune a programului „Casa Verde Voltaice” începe din 6 septembrie. Bugetul alocat pentru această etapă este de 2 miliarde de lei.

4) 31 de judeţe iau parte la a doua ediţie a evenimentului „Noaptea Muzeelor la Sate”. Proiectul este unic în Europa şi pune în valoare patrimoniul cultural rural.

5) Celebrul actor Jackie Chan a purtat torţa pe străzile Parisului, în cadrul deschiderii Jocurilor Paralimpice. România este reprezentată la competiţie de şase sportivi, la trei discipline.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 29 august 2024. Gabriela Ruse s-a calificat în turul al treilea la US Open