Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 29 decembrie 2023. Veste bună pentru şoferi pe final de an. Guvernul a prelungit plafonarea polițelor RCA pentru încă 6 luni

Observator de bine, 29 decembrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 29.12.2023, 16:29

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 29 decembrie 2023

1) Trei localuri din Braşov au fost incluse în Circuitul cafenelelor istorice de pe continent. Acestea au primit însemne care atestă că funcţionează sub înaltul patronaj al Consiliului Europei.

2) Veste bună pentru şoferi pe final de an. Guvernul a prelungit plafonarea polițelor RCA pentru încă 6 luni.

3) Surpriză pe piaţa auto din Marea Britanie. Cel mai vândut autoturism din 2023 a ajuns să fie Ford Puma, model care este produs la fabrica din Craiova.

4) Nu doar adulţii pot avea petreceri de Revelion! Un local din Timişoara organizează o seara specială doar pentru copii, iar părinţii vor fi informaţi despre cei mici din oră în oră, pentru a sta fără griji.

5) Miracol de Crăciun pentru un bărbat din Statele Unite. Acesta a supravieţuit timp de 6 zile în maşina sa, după ce a suferit un accident şi a rămas blocat sub un pod.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 29 decembrie 2023. Veste bună pentru şoferi pe final de an. Guvernul a prelungit plafonarea polițelor RCA pentru încă 6 luni