Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 29 iulie 2024. După aproape un an, Asia Express revine la Antena 1

Observator de bine, 29 iulie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 29.07.2024 , 15:27

Observator de bine, știrile zilei de 29 iulie 2024

1) David Popovici luptă astăzi pentru aurul olimpic la 200m liber după ce s-a calificat în finala cu cel mai bun timp. Înotătorul ne poate aduce o primă medalie la Paris.

2) Românii sunt optimişti şi văd viitorul cu ochi buni. Un sondaj realizat recent arată că 6 din 10 români consideră că nivelul bunăstării va creşte în următorii ani.

Vezi și

3) O nouă tranșă de 250 lei va fi virată, începând cu 14 august, pe cardurile de alimente pentru un număr de aproximativ 2,6 milioane de beneficiari eligibili, anunță ministrul Fondurilor Europene.

4) Via Transilvanica este în topul celor mai frumoase 100 de locuri de vizitat din lume. Conform revistei TIME, traseul românesc se află la loc de cinste, alături de Cortina d'Ampezzo din Italia.

5) După aproape un an, Asia Express, cel mai popular reality-show al momentului, revine la Antena 1. Marea premieră a sezonului 7 va avea loc duminică, 1 septembrie, de la ora 20.00.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 29 iulie 2024. După aproape un an, Asia Express revine la Antena 1