Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 29 mai 2023. România a cucerit cinci medalii de aur şi una de argint la Campionatele Europene de canotaj

Observator de bine, 29 mai 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 29.05.2023, 09:30

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 29 mai 2023

1) România a cucerit cinci medalii de aur şi una de argint la Campionatele Europene de canotaj. În clasamentul general, ţara noastră s-a clasat pe locul al doilea, în spatele Marii Britanii.

2) David Popovici a trecut cu succes şi proba Bacalaureatului. Cel mai bun înotător din 2022 a promovat examenul cu media 8,65.

3) Inteligenţa Artificială a ajutat la descoperirea unui nou antibiotic, care poate contracara superbacteriile. Cercetătorii spun că tehnologia a accelerat semnificativ ritmul în care pot găsi tratamente în prezent.

4) Cel mai mare festival de ciocolată din ţară avut loc în acest weekend la Bucureşti. Producătorii au venit cu sortimente pentru toate gusturile, de la tabletele clasice cu lapte şi până la cele cu cătină.

5) Trupa Spice Girls se reuneşte după mai bine de 11 ani. Vestea a fost dat de Melanie Brown, care le-a promis fanilor că vor urma concerte în formula completă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 29 mai 2023. România a cucerit cinci medalii de aur şi una de argint la Campionatele Europene de canotaj