Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 29 martie 2023. Un român i-a reparat TIR-ul şoferului ucrainean lăsat de patron să moară de foame pe Valea Oltului

Observator de bine, 29 martie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 29.03.2023, 15:55

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 29 martie 2023

1) Debut perfect pentru România în preliminariile Euro 2024. După victoria din Andorra, echipa antrenată de Edi Iordănescu a învins-o şi pe Belarus.

2) Programul Casa Verde vine în acest an cu încă o veste bună pentru români. Pe lângă cei 20.000 de lei de la stat, aceştia pot primi alţi 25.000 de lei, fonduri europene.

3) Un fenomen extrem de rar, care are loc o data la 17 ani, a putut fi admirat seara trecută pe cer. Cinci planete s-au aliniat în dreptul Lunii, iar trei dintre ele au fost vizibile cu ochiul liber.

4) Final fericit în cazul şoferului ucrainean care era blocat de o lună în România, după ce i s-a stricat TIR-ul. Un şofer român i-a cumpărat piesele de care avea nevoie şi s-a oferit chiar să îi repare camionul, pentru a-şi putea continua drumul.

5) Un australian şi-a scos cu vârf şi îndesat investiţia pe care a făcut-o într-un detector de metale. Bărbatul a găsit în pământ aproape trei kilograme de aur, care îi vor aduce un câştig de 160.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 29 martie 2023. Un român i-a reparat TIR-ul şoferului ucrainean lăsat de patron să moară de foame pe Valea Oltului