Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 29 noiembrie 2022. Suedia a anunţat că susţine aderarea României la spaţiul Schengen

Observator de bine, 29 noiembrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 29.11.2022, 20:54

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 29 noiembrie

1) Peste patru milioane de angajaţi ar putea pleca în concediu de anul viitor pe banii statului. Guvernul pregăteşte vouchere de vacanţă decontate 100% şi pentru mediul privat.

2) Suedia a anunţat că susţine aderarea României la spaţiul Schengen. Ministrul Afacerilor Externe de la Stockholm a mulţumit ţării noastre pentru cooperarea de care a dat dovadă până acum.

3) BNR a lansat o monedă din aur pentru a marca 300 de ani de la zidirea Bisericii Kretzulescu. Are peste 6 grame, iar preţul de vânzare este de 2.900 de lei, fără TVA.

4) Un pompier din Argeş şi-a cerut iubita de soţie chiar în timpul unei simulări de cutremur. Din fericire, atât exerciţiul, cât şi propunerea au avut un final fericit.

5) O epavă din Evul Mediu a fost descoperită în adâncul celui mai mare lac din Norvegia. Primele date arată că nava are 700 de ani vechime şi este din perioada vikingilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 29 noiembrie 2022. Suedia a anunţat că susţine aderarea României la spaţiul Schengen