Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 29 noiembrie 2023. Operaţiune de salvare spectaculoasă în Predeal, surprinsă de bodycam-ul unui agent

Observator de bine, 29 noiembrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 29.11.2023, 09:38

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 29 noiembrie 2023

1) Operaţiune de salvare spectaculoasă în Predeal, surprinsă de bodycam-ul unui agent. Poliţiştii au intrat într-o casă cuprinsă de flăcări şi au salvat un bebeluş de 10 luni, părinţii, dar şi doi câini.

2) Cel mai lung pod în arc din România a fost deschis circulaţiei. Este construit peste albia râului Dâmboviţa, la poalele munţilor, pe drumul care leagă Piteşti de Braşov.

3) Cazinoul din Vatra Dornei a fost redeschis, după trei decenii de paragină. În urmă cu două secole un loc de întâlnire şi socializare, astăzi monumentul a fost transformat în muzeu.

4) Compania aeriană Virgin Atlantic scrie istorie. A reuşit să opereze primul zbor transatlantic folosind drept combustibil uleiul de gătit uzat.

5) Circulaţia pe prima bucată a Autostrăzii de Centură se deschide astăzi. Tronsonul de 10 kilometri a fost terminat cu 7 luni mai devreme decât termenul prevăzut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 29 noiembrie 2023. Operaţiune de salvare spectaculoasă în Predeal, surprinsă de bodycam-ul unui agent