Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 29 septembrie 2023. Premieră medicală în România: medicii au implantat o inimă artificială unui minor

Observator de bine, 29 septembrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 29.09.2023, 17:05

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 29 septembrie 2023

1) Premieră medicală în România, la spitalul din Târgu Mureş. Medicii au salvat o adolescentă de 17 ani, după prima implantare a unei inimi artificiale la un minor.

2) Un român a câştigat celebrul concurs America's Got Talent. Dresorul Adrian Stoica a participat în trecut şi la iUmor, unde l-a făcut pe Mihai Bendeac să plângă cu prestaţia sa emoţionantă.

3) O tânără din Focșani a fost numită printre cei mai buni 50 de profesori din lume. Ana Maria Rusu predă muzică, iar după ce a primit premiul, elevii au aşteptat-o cu aplauze şi flori.

4) Vaccinul împotriva HPV va fi distribuit gratuit băieţilor de până la 18 ani. Aceştia se vor putea imuniza fără vreun cost începând din această iarnă.

5) Vom putea plăti poliţe RCA la preţuri plafonate până la sfârşitul anului. Guvernul a decis să prelungească măsura, care iniţial era valabilă până la sfârşit de septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 29 septembrie 2023. Premieră medicală în România: medicii au implantat o inimă artificială unui minor