Antena Meniu Search
x

Observator de bine, 3 aprilie 2023. Gimnasta Alexia Vănoagă a devenit vicecampioană mondială de juniori

Observator de bine, 3 aprilie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 04.04.2023, 09:39

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 3 aprilie 2023

1) Gimnasta Alexia Vănoagă a devenit vicecampioană mondială de juniori. Românca de 14 ani a terminat pe locul secund la campionatul care a avut loc in Turcia.

2) Presa americană include Bucureştiul în topul celor mai bune oraşe din lume în care să te muţi. Business Insider prezintă Capitala ca fiind "micul Paris" şi laudă stilul arhitectural.

3) O echipă de tineri cercetători români a trimis în spațiu o imprimantă 3D, cu ajutorul unei rachete. Misiunea îşi propune să uşureze viaţa astronauţilor aflaţi pe Staţia Spaţială Internaţională.

4) Papa Francisc s-a recuperat după ce a suferit de bronşită infecţioasă şi a fost externat din spital. Suveranul Pontif a ţinut chiar să conducă slujba de Florii de la Vatican, care a avut loc duminică.

5) Un american a câştigat de două ori la loterie, în mai puţin de doi ani. Bărbatul din Carolina de Nord s-a ales de această dată cu două milioane de dolari, dublu faţă de cât primise în 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 3 aprilie 2023. Gimnasta Alexia Vănoagă a devenit vicecampioană mondială de juniori