Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 3 august 2023. Un taximetrist din Botoşani a căutat prin tot oraşul un client care a uitat 40.000 de euro în maşina sa

Observator de bine, 3 august 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 03.08.2023, 14:38

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 3 august 2023

1) Un taximetrist din Botoşani oferă un exemplu extraordinar. Bărbatul a căutat prin tot oraşul un client care a uitat 40.000 de euro în maşina sa, iar în final l-a găsit şi i-a returnat toţi banii.

2) Tarom vine în ajutorul petrecăreţilor care merg la Untold. Compania aeriană a introdus un nou zbor spre Cluj în prima zi a festivalului, iar preţul unui bilet este de 77 de euro.

3) Premieră în lumea medicală. Cercetătorii americani au folosit inteligenţa artificială pentru a ajuta un bărbat paralizat să se poată mişca din nou.

4) Pensiile şi indemnizaţiile pentru persoanele cu dizabilităţi vor fi plătite mai devreme în această lună. Guvernul a anunţat că beneficiarii îşi vor primi banii până pe data de 11 august.

5) A crescut valoarea tichetelor de masă şi pentru angajaţii din mediul privat. Acestea au ajuns acum 35 de lei, iar din ianuarie va fi o nouă majorare, cu 5 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 3 august 2023. Un taximetrist din Botoşani a căutat prin tot oraşul un client care a uitat 40.000 de euro în maşina sa