Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 3 februarie 2023. Alexia s-a întors la şcoală, unde a fost îmbrăţişată îndelung de colegi şi profesori

Observator de bine, știrile zilei de 3 februarie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu. 

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 03.02.2023, 16:34

Observator de bine, 3 februarie 2023. Alexia s-a întors la şcoală, unde a fost îmbrăţişată îndelung de colegi şi profesori
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 3 februarie 2023

1) Momente emoţionante pentru Alexia, tânăra care a fost la un pas să-şi piardă braţele. Joi s-a întors la şcoală, unde a fost îmbrăţişată îndelung de colegi şi profesori.

2) Poliţiştii români au ajutat un german să îşi găsească bicicleta de peste 4.000 de euro, furată acum trei luni. Victima i-a contactat după ce a văzut că apare pe GPS în Vrancea, iar agenţii au recuperat-o din curtea unor localnici.

3) Începutul lunii februarie vine cu o veste bună pentru angajatori şi salariaţi. Aceştia din urmă ar putea primi abonamente la sălile de fitness, iar firmele îşi pot deduce cheltuiala.

4) Cârnaţii de Pleşcoi au ajuns în topul celor mai buni din întreaga lume. Specialiştii în gastronomie au întocmit un clasament şi i-au plasat pe locul 27.

5) Un francez a câștigat marele premiu de 17 milioane de euro la loto. Bărbatul lucrează ca muncitor şi spune că va folosi banii pentru a cumpăra cadouri familiei şi pentru a-şi deschide o afacere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 3 februarie 2023. Alexia s-a întors la şcoală, unde a fost îmbrăţişată îndelung de colegi şi profesori