Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 3 ianuarie 2024. Veşti bune pentru bugetari în acest an. Faţă de 2023, vor avea parte de două zile libere în plus

Observator de bine, 3 ianuarie 2024, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 03.01.2024, 17:03

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 3 ianuarie 2024

1) Veşti bune pentru bugetari în acest an. Faţă de 2023, vor avea parte de două zile libere în plus şi îi aşteaptă trei minivacanţe: în mai, august şi decembrie.

2) Operaţiune de salvare inedită pentru o pisică blocată pe acoperişul Teatrului din Botoşani. Pentru a coborî mica felină, o tânără a făcut apel la echipajele de urgență, iar misiunea s-a încheiat cu succes.

3) Mai multe companii aeriene au scos la vânzare bilete la promoţii pentru perioada ianuarie - martie. Unii operatori au tarife care pornesc de la câteva zeci de euro pentru un bilet dus-întors spre o capitală europeană.

4) Medicii unui spital din Croaţia au avut parte de un caz unic la final de an. Două fetiţe gemene au venit pe lume în zile diferite: prima la ora 23 şi 59 de minute, iar a doua la un minut după miezul nopţii.

5) Poveste emoţionantă în Italia, unde o femeie singură pe lume a sunat la 112 de Revelion pentru a le ura operatorilor "La mulţi ani!". Impresionaţi, agenţii secţiei de poliţie i-au făcut o vizită pentru a-i ţine companie în noaptea dintre ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 3 ianuarie 2024. Veşti bune pentru bugetari în acest an. Faţă de 2023, vor avea parte de două zile libere în plus