Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 3 iulie 2023. Echipele de juniori şi de seniori au reuşit să urce România pe prima poziţie în clasamentul pe ţări la Olimpiada Europeană de Geografie

Observator de bine, 3 iulie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 03.07.2023, 15:15

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 3 iulie 2023

1) Echipa feminină de tenis de masă a României a cucerit medaliile de aur la Jocurile Europene de la Cracovia, după ce a învins Germania. Meciul decisiv a fost câştigat de Bernadette Szocs.

2) Echipele de juniori şi de seniori au reuşit să urce România pe prima poziţie în clasamentul pe ţări la Olimpiada Europeană de Geografie. La această competiţie au fost obţinute patru medalii de aur, trei de argint şi una de bronz.

3) Premieră pentru autorităţile din România. La Galaţi a fost lansată o ambarcaţiune a ISU capabilă să stingă incendii, să transfere victime sau să stea pe mare chiar şi 3 zile fără să fie nevoie să aprovizioneze. 

4) Telescopul spaţial european Euclid a fost lansat cu succes din Florida, de o rachetă a companiei SpaceX. După ce va ajunge la 1,5 milioane de kilometri de Pământ, misiunea sa va fi de a afla din ce este compus Universul. 

5) Enrique Iglesias a revenit în România şi a făcut spectacol la IntenCity, organizat la Craiova. Spaniolul a fost capul de afiş al festivalului la care au luat parte 56 de artişti din toată lumea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 3 iulie 2023. Echipele de juniori şi de seniori au reuşit să urce România pe prima poziţie în clasamentul pe ţări la Olimpiada Europeană de Geografie