Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 3 iunie 2024. Mii de rățuște de cauciuc au umplut râul Bahlui din Iaşi, în cea mai amuzantă acțiune caritabilă

Observator de bine, 3 iunie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 03.06.2024 , 14:27

Observator de bine, știrile zilei de 3 iunie 2024

1) Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Foişor. Medicii spun că marele actor se poate deplasa singur, iar analizele sale sunt foarte bune.

2) Mii de rățuște de cauciuc au umplut râul Bahlui din Iaşi, în cea mai amuzantă acțiune caritabilă. Jucăriile au fost cumpărate de cei care au vrut să facă o donaţie pentru copiii cu dizabilităţi.

Vezi și

3) Un nou test de sânge poate prezice riscul de reapariţie a cancerului de sân cu trei ani înainte ca tumorile să se vadă la tomografie. Descoperirea este considerată "incredibilă" şi poate ajuta femeile să învingă definitiv această boală.

4) Spectacol fascinant pentru copii de ziua lor, la Aerodromul din Clinceni. Piloţii de la "Şoimii României" au făcut acrobaţii ca-n filme, pentru care au făcut antrenamente intense cu săptămânile.

5) Bella Hadid şi Gigi Hadid donează împreună 1 milion de dolari pentru palestinienii din Fâșia Gaza. Cele două surori sunt printre cele mai apreciate și cunoscute fotomodele din lume.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 3 iunie 2024. Mii de rățuște de cauciuc au umplut râul Bahlui din Iaşi, în cea mai amuzantă acțiune caritabilă