Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 3 noiembrie 2023. O asistentă medicală româncă a devenit eroină în Austria:

Observator de bine, 3 noiembrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 03.11.2023, 11:31

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 3 noiembrie 2023

1) O asistentă medicală româncă a devenit eroină în Austria. Tânăra a reuşit să salveze un bărbat dintr-un incendiu care a cuprins un bloc de apartamente.

2) Proiect de miliarde de euro pus la cale de România, Grecia şi Bulgaria. Cele trei ţări vor să construiască autostrăzi care să facă legătura între capitale şi între staţiunile de pe litoral.

3) Aproximativ 2 milioane de români vor beneficia de cardurile pentru energie și în anul 2024. Termenul de valabilitate a fost prelungit cu trei luni, până pe 31 martie.

4) Un monument istoric vechi de cinci secole a fost deschis pentru turişti, în Mureş. Castelul Bethlen a fost renovat, iar în prima zi a fost vizitat de 5.000 de persoane.

5) Chuck Norris revine pe marile ecrane, după o absenţă de 11 ani. Unul dintre cele mai mari staruri de acţiune din istorie a filmat pentru o producţie ştiinţifico-fantastică, pregătită de lansare anul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 3 noiembrie 2023. O asistentă medicală româncă a devenit eroină în Austria: