Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 3 octombrie 2023. În şcolile din Timişoara au început să se ţină primele cursuri de prim-ajutor

Observator de bine, 3 octombrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 03.10.2023, 11:09

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 3 octombrie 2023

1) Doi cercetători, unul din Ungaria şi celălalt din Statele Unite, au primit premiul Nobel pentru Medicină. Distincţia le-a fost acordată pentru contribuţia la dezvoltarea tehnologiei care a stat la baza vaccinului anti-Covid.

2) În şcolile din Timişoara au început să se ţină primele cursuri de prim-ajutor. Elevii sunt învăţati cum să reacţioneze în caz de cutremur sau cum să salveze vieţi.

3) România se întoarce cu medalia de aur de la Campionatele Balcanice din Bulgaria. Pugilista Eugenia Anghel a reuşit să o învingă dramatic în finală pe adversara din Ucraina, scor 3 la 2.

4) Moment istoric la Sagrada Familia din Barcelona. La peste 140 de ani de la începerea lucrărilor, turnurile care îi reprezintă pe cei 4 evanghelişti au fost finalizate.

5) Un cuplu de pensionari din Australia trăieşte într-o vacanţă continuă, pe mare, de doi ani de zile. Aceştia au rezervat nu mai putin de 51 de croaziere consecutive, după ce si-au dat seama că este mai ieftin aşa decât pe uscat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 3 octombrie 2023. În şcolile din Timişoara au început să se ţină primele cursuri de prim-ajutor