Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 3 octombrie 2024. Preşedintele unei asociaţii umanitare i-a salvat viaţa unei femei de 20 de ani, care ameninţa că se aruncă de pe acoperiş

Observator de bine, 3 octombrie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 03.10.2024 , 16:03

Observator de bine, știrile zilei de 3 octombrie 2024

1) La doar 17 ani, un tânăr din Vrancea salvează vieţi în timpul liber. Alexandru s-a înscris la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi ajută aproape zilnic echipele de intervenţie.

2) România are o nouă sărbătoare: Ziua de Curăţenie Naţională. Evenimentul pune accentul pe acţiuni de protejare a mediului, de conştientizare, dar şi de educaţie în ceea ce priveşte reciclarea deşeurilor.

Vezi și

3) Craiova intră deja în spiritul sărbătorilor de iarnă. Autorităţile au început construirea târgului de Crăciun, considerat de unele reviste străine printre cele mai frumoase din Europa.

4) Poveste dramatică într-un mall din Botoşani. Preşedintele unei asociaţii umanitare i-a salvat viaţa unei femei de 20 de ani, care ameninţa că se aruncă de pe acoperişul clădirii.

5) Imagini emoţionante publicate de Palatul Kensington. Kate Middleton, care a terminat recent tratamentul cu chimioterapie, s-a întâlnit cu o adolescentă diagnosticată cu o formă rară şi agresivă de cancer.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 3 octombrie 2024. Preşedintele unei asociaţii umanitare i-a salvat viaţa unei femei de 20 de ani, care ameninţa că se aruncă de pe acoperiş