Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 30 august 2023. Armata Română vrea să cumpere aşa-numitul "Soldat al Viitorului"

Observator de bine, 30 august 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 30.08.2023, 14:19

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 30 august 2023

1) Armata Română vrea să cumpere aşa-numitul "Soldat al Viitorului". Proiectul se referă la un sistem de comunicare, comandă şi management de misiune, pentru a digitaliza operaţiunile trupelor noastre de infanterie.

2) Sorana Cîrstea a debutat cu o victorie la turneul US Open. Sportiva de 33 de ani a pierdut doar 5 game-uri în duelul cu jucătoarea de top 100 Kayla Day.

3) Elton John s-a recuperat complet şi a fost externat, după o noapte petrecută în spital. Artistul s-a rănit după ce a căzut în vila sa din Nisa, însă acum spune că şi-a revenit şi se simte excelent.

4) Un bărbat din Chile şi-a cunoscut mama după 42 de ani. După ce a fost furat la naştere şi a trecut prin multe greutăţi, un ONG a aflat de cazul său şi l-a ajutat să se întoarcă alături de familie.

5) Final fericit în cazul căţelului Bulldog abandonat de stăpână pe un aeroport din Statele Unite. După ce femeia l-a părăsit pentru că nu îl putea lua în avion, oamenii legii l-au luat în grija lor, iar mai multe persoane s-au oferit să îl adopte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 30 august 2023. Armata Română vrea să cumpere aşa-numitul "Soldat al Viitorului"